Avantazhet dhe disavantazhet e bixhozit Online

September 28, 2010 :: Posted by - Live Dealer Casinos :: Category - Albanian, Uncategorized


Avantazhet dhe disavantazhet e bixhozit Online

nga Awwad Adela

kazino avantazhet dhe disavantazhet Online janë të shumta, delikate dhe në kundërshtim me njëri-tjetrin. Avantazhet duket të kombinuar me arsye për popullaritetin e kazinove online. Një lojtar në kazino drejtë online mund të luajë në çdo ditë kohë apo natën, pa pasur nevojë të largohet nga shtëpia e tyre. Një lojtar live kazino duhet të përzënë apo të fluturojnë diku tjetër të jetë në gjendje për të luajtur. Ky avantazh peshon rëndë në krahasimet casino online kundrejt jetojnë. Disponueshmërinë e kazinove në kompjuterin tuaj është një avantazh shumë të lehtë të heqë dorë nga një lojtar. Kjo mund të jetë një disavantazh në qoftë se lojtari nuk ka vetë-kontrollit, ku humbjen është e shqetësuar. Avantazhet, mbi lojra fat të pastër si lojëra elektronike, janë të ju mund të luajë në çdo kohë dhe nuk ka lojra dëm Tabela si ruletë, Baccarat, Blackjack dhe craps gjithashtu ofrojnë një arenë neutral për të luajtur lojëra in poker Video lojërat janë me hyrje më vete dhe të luajë të njëjtën linjë si ata e bëjnë në një kazino të jetojnë. Online ju mund të luajnë ndonjë nga këto lojëra kur ju ndjeheni si luajtur. Një paralajmërim është craps ku nuk ka zemërim tryezë kur tabelën e merr të ngrohtë. Dice lojtarët do të humbasë këtë ndihmë shtesë kur përsëritet për një mandat katër të vështirë.

online Poker është më e madhe, si numri i duarve që mund të luhet në një orë është shumë më e madhe se sa një lojë të jetojnë. Ky është një avantazh nëse doni të luajë një shumë e duarve. Dëm i madh që lojtarët kalitur poker miss është në gjendje të lexojnë gjuhën e trupit të kundërshtarëve. Kjo një faktor mund të dëmtojë një lojtar që mund të lexojnë lojtarë të tjerë dhe duart e tyre. Ju nuk mund të lexoni një online lojtar shumë mirë. Ajo është vetëm një mend paarsimuar nga ana e lojtarit. Nuk ka-përrallë treguar shenja online si ka në një tavolinë të jetojnë. sytë Një lojtar shpesh mund t’u japim atyre shpinën, kur luan një dorë të lartë ose bluffing. Kjo është e humbur, kur duke luajtur poker online.

Algorithm që shkon shuffling poker është i dyshuari në shumë vende, si aces duket të tregojnë më shumë se sa duhet. Ata patjetër të dalë më shumë se ju shihni në ndonjë lojë të holla të jetojnë. Një pjesë tjetër e poker gjallë, që është zhdukur nga internet është e gjatë fituar rushes. Në një lojë të jetojnë nuk është e pazakontë për të parë një nxitojnë fituar e fundit katër ose gjashtë orë. Online nxitojnë do të jetë me fat për të shkuar katër duar.

Slot games online mund të vendosen në përqindje të lartë si pagim shpenzimet për të drejtuar një kazino në internet është shumë më pak se një kazino të jetojnë. Gjithashtu Lojrat e reja mund të vihet shpejt në lojë, si lojë është vetëm një imazh dhe një algoritmi. Multiline lojra online mund të luhet shumë shpejt dhe kazino merr luan më shumë në orë. Kjo zakonisht favorizon kazino. kazinove Live gjeneruar eksitim të vërtetë, e cila nuk është parë online. Eksitim është ngjitëse dhe lind një atmosferë pozitive për të luajtur në për lojtarët. Kjo vendosje është e dobishme për të fituar duke luajtur më mirë dhe duke qenë më të prirur për bast më shumë. Duke luajtur në një mjedis të fituar është një vend më të mirë për të bast para vështirë të fituara. Ky avantazh shkon për të jetuar të luajtur.

Luaj online kursen shpenzimet e udhëtimit dhe dhoma dhe pagesa e ushqimit. Kjo i jep një lojtar potencialisht më të mëdha për të luajtur me fond. Shumica e kazinove online të ketë bonuse për konsumatorët besnik dhe lojtarët. Përsëri kjo ngre aksioneve bast për lojtar online. faqet Online janë pjekur dhe për t’u bërë promotorë të lartë që përsëritet nga faqet e tyre. slots online e tyre progresive kemi zhvilluar jackpots shumë të mëdha.

Një lojtar mund të rri në shtëpi dhe të marrin një e shtënë për një luan pak në miliona.

faqet Online mund të kandidojë shumë lloje të ndryshme të garave, si hapësirë nuk është një faktor. Kjo është bërë më e zakonshme në mesin e të gjitha faqet në internet. Numri i turnet freeroll duket se po rritet çdo vit në faqet poker. Ka limite për atë një lojë të holla mund të ofrojë si hapësirë është zakonisht shumë i kërkuar.

Një faqe në internet mund të ofrojë freerolls gjatë gjithë ditës dhe ende drejtuar shumëllojshmëri të rregullt të poker games dhe në kufijtë e shumë, e cila hap vend për të luajtur nga të gjitha nivelet e konsumatorëve.

Promocione speciale janë më të lehta për të reklamuar në internet si lojtarë janë tashmë vijnë në faqen e internetit kazino. Faqja hyrëse mund të ketë një titull flamur dhe do të njoftojë çdo rast të veçantë kazino dëshiron të shtyjë. Nuk ka rëndësi nëse është e vjen deri në një javë apo një muaj. Online kazinove mund ta tërheqë atë nga reklamat në web faqen e tyre. Një kazino jetojnë do të duhet të shpenzojnë para për të lejuar publikun e di e një speciale të ardhshme.

kazinove Online kanë avantazhin e lehtësi që ndihmon për të marrë më shumë nga lojtarët e tyre për t’u kthyer pa pushim. Kthimit gjithashtu kanë dritare të vogël të kohës në mes të çdo kthimi për të luajtur.

Konkluzione

Mbi të gjitha avantazhet e luaj online mënyrë për të dalë të metat që një përvojat lojtar. Vetëm poker ka disa të meta serioze dhe ato nuk duket për të ngadalësuar rritjen e poker internet. Në fakt poker internet ka qenë përgjegjës për rritjen e mahnitshme e Holdem në Net. Lojra të tjera kazino nuk janë të shqetësuar fare nga luaj online, dhe në fakt një lojtar mund të bëjë më mirë që ata të mund të përqëndrohen më mirë në internet. Nuk ka asnjë zhurmë apo shamatë në sfond. Zhurmës në prapavijë mund të jetë muzikë qetësuese ose e një duke luajtur TV në zë të ulët. Shumë lojtarë të luajnë dhe të shikojnë një shfaqje televizive në të njëjtën kohë.

Nuk ka dyshim që luajnë online do të vazhdojë dhe kur SHBA merr një trajtuar në ndalimin e saj kundër bankar nëpërmjet internetit, raketë rritja qielli do të përsëri. Tani për tani rregullat e SHBA-ve janë një ngacmues më shumë se çdo gjë tjetër për lojtarët e internetit.

Përgjigje në pyetjen fillim është shkalla është e informuar për avantazhet. Ka disa disavantazhe, por asgjë që do të pengojë rritjen e luajnë online.

Pra, të vijë në dhe të luajnë, kazinove online janë të ardhur deri trëndafila dhe ende në rritje.

  FireCasinos.com